Nieuws

| CYBERRISICO’S EEN TOPPRIORITEIT VOOR BEDRIJVEN IN 2019 |


 

Volgens de Allianz Risk Barometer 2019 worden cyberincidenten samen met bedrijfsschade wereldwijd als de belangrijkste bedrijfsrisico’s gezien.

Het jaarlijks onderzoek naar internationale bedrijfsrisico’s van Allianz Global Corporate & Specialty (AGCS) reflecteert de risicoperceptie van 2.415 experts uit 86 landen waaronder CEO’s, risk- en insurance managers, makelaars en andere verzekeringsdeskundigen.

Bedrijfsschade inclusief Supply Chain onderbreking blijft het voornaamste gevaar voor het bedrijfsleven in Nederland. Naast cyber weerbaarheid is Supply Chain Management één van onze expertises, wij zorgen ervoor dat uw organisatie goed beschermd is tegen een informatielek tijdens een Supply Chain onderbreking.

Verder is het aanpassen aan voorschriften en wetgeving een gevaar voor het bedrijfsleven. Ook dit heeft te maken met de informatiebeveiliging, zoals het voldoen aan de AVG.

Meer weten over de cyber weerbaarheid of supply chain management? Klik op de button!

Bron: https://www.infosecuritymagazine.nl/2019/01/16/allianz-risk-barometer-2019-cyber-samen-met-bedrijfsschade-grootste-risico/