Nieuws

| ๐‘ฏ๐‘ฌ๐‘จ๐‘ณ๐‘ป๐‘ฏ๐‘ช๐‘ฏ๐‘ฌ๐‘ช๐‘ฒ |


 

Iedere maand infomeren wij u over een van onze diensten.

Deze maand is het onze Cyber Security Healthcheck!

De eerste stap om de kans op ๐›๐ž๐๐ซ๐ข๐ฃ๐Ÿ๐ฌ๐ฌ๐ญ๐š๐ ๐ง๐š๐ญ๐ข๐ž, ๐ซ๐ž๐ฉ๐ฎ๐ญ๐š๐ญ๐ข๐ž๐ฌ๐œ๐ก๐š๐๐ž of ๐จ๐ง๐ ๐ž๐ฉ๐ฅ๐š๐ง๐๐ž ๐ค๐จ๐ฌ๐ญ๐ž๐ง te verkleinen is het uitvoeren van een Cyber Security Healthcheck.

Deze check geeft onder andere informatie over uw kritische bedrijfsmiddelen, de reeds getroffen informatiebeveiligingsmaatregelen, het verbeteren van deze maatregelen en het implementeren van andere maatregelen. Wij bekijken uw informatiebeveiliging van meerdere dimensies.

Onze Healthcheck geeft u een duidelijk totaalbeeld van de huidige kwetsbaarheid van de organisatie en de bereidheid om cyberrisicoโ€™s aan te gaan.

Benieuwd naar onze Healthcheck? Neem contact met ons op via: info@demiroz.nl of 06-28919373.ย