Nieuws

| WELKOM JURGEN |


Afgelopen maandag, 11 februari 2019, is Jurgen Legtenberg begonnen bij Demiroz Consultancy! Wij zijn erg blij met zijn keuze om zijn stage bij ons te doen.

Hieronder zal Jurgen zichzelf introduceren. Indien u hem geluk wilt wensen tijdens zijn stage of als u hem een vraag wilt stellen kunt u hem bereiken via: Jurgen.legtenberg@demiroz.nl.

 

Introductie

Hallo allemaal, mijn naam is Jurgen Legtenberg, ik ben 20 jaar oud en ik woon in Winterswijk.

In de komende periode ben ik te vinden bij Demiroz Consultancy voor mijn afstudeeropdracht! Ik volg de opleiding Security Management aan het Saxion.

Tijdens mijn studie heb ik mij gespecialiseerd in cybersecurity en ik wil mijn kennis over cybersecurity vergroten. De keuze om mijn afstudeeropdracht over cybersecurity te doen was dus snel gemaakt.

Demiroz Consultancy boodt een opdracht aan die aansluit bij deze interesse en nadat ik mij had ingelezen in de organisatie heb ik besloten om te reageren op de vacature.

Na de eerste afspraak waren beide partijen het er overeens dat het een match was en besloten om deze samenwerking aan te gaan.

In de komende periode ga ik bij Demiroz Consultancy onderzoek verrichten naar de impact van cyber op de continuïteit van een organisatie en dit vertalen naar een beroepsproduct.

 

Ik kijk uit naar de komende (leerzame) periode!