Nieuws

| INDEPENDENT SECURITY ADVISOR |


 

Het is weer tijd voor de maandelijkse update over één van onze diensten.

Deze maand is het: Independent Security Advisor.

Geen enkel bedrijf is hetzelfde en alle bedrijven hebben dan ook verschillende behoeften. Niet elk bedrijf heeft de (financiële) middelen en/of behoefte om permanent een security adviseur in dienst te hebben.

Toch hebben bedrijven (soms) behoefte aan advies van een securityexpert. Om bedrijven hierin te voorzien biedt Demiroz Consultancy ‘independent security advisor’ aan.

Onze independent security advisors kunnen u voorzien van gedegen advies op allerlei gebieden uiteenlopend van privacyvraagstukken tot het implementeren van (cyber)security bij een (nieuw) proces.

Kortom, direct passende expertise, zonder dat u een fulltime werknemer in dienst hoeft te nemen. U bepaalt zelf de uren en aan welk advies u behoefte heeft. U bent voorbereid op aanvallen en incidenten van cybercriminelen én u bent verzekerd van de juiste kennis.

De adviseurs van Demiroz Consultancy kunnen direct bijspringen indien gewenst. Mocht u liever een fundament leggen voor (cyber)security? Onze adviseurs staan u graag bij in het ontwikkelen van uw (cyber) security.

Bent u benieuwd wat onze Independent Security Advisors voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem contact met ons op via: info@demiroz.nl of 06-28919373. 

Samen bouwen we aan uw cyberweerbaarheid!