Nieuws
Datums: 14 & 22 maart 2019
Tijd: 07:30 – 10:00 (incl. ontbijt)
Round Table: Eenvoudige handvaten voor voldoende cybersecurity
Waar: High Tech Systems Park – Gebouw N
Deelname: Kosteloos

Administratie, wet- en regelgeving, duurzaam ondernemen. Zomaar enkele van de talloze onderwerpen waar je als ondernemer mee geconfronteerd wordt. Maar cybersecurity? Dit wordt vaak vergeten, terwijl dit één van de grootste bedreigingen van onze tijd is. Zelfs groter dan het klassieke inbraakrisico!

Om ondernemers te helpen in het tackelen van deze uitdaging organiseren wij tweemaal een ontbijtsessie die samen eenvoudige handvaten voor voldoende cybersecurity geven.

Deze ochtenden staan geheel in het teken van het sparren en discussiëren met vakgenoten en cybersecurity experts over cybersecurity en de gevaren voor jou als ondernemer. Wij helpen je graag inzicht te verkrijgen in dit topic, ervaringen te delen en concrete handvaten te bieden om cybergevaren te minimaliseren. Ook is er gelegenheid om eigen vraagstukken aan te dragen. Voorbeelden hiervan zijn:

AANMELDEN

Deel je ervaring en meld je aan voor onze Round Table: “Eenvoudige handvaten voor voldoende cybersecurity”. Aanmelden kan via: amber.vos@demiroz.nl.
Let op: er is plek voor tien bedrijven, dus wees er snel bij!