Demiroz Consultancy

Demiroz Consultancy B.V. is een persoonlijk en onafhankelijk consultancy kantoor – gevestigd in Hengelo (OV) Nederland – met een focus op informatiebeveiliging, cyber weerbaarheid en risicomanagement. Wij zien onze klanten als partners, want vertrouwen is bij ons de belangrijkste factor. Door meer dan 18 jaar ervaring in cybersecurity consultancy hebben wij veel expertise. Wij vinden het anticiperen op de trends en ontwikkelingen het meest belangrijk, zodat wij onze klanten met een visie op de toekomst kunnen adviseren.

Demiroz Consultancy begeleidt en adviseert ‘s werelds grootste en meest toonaangevende bedrijven in onder andere de volgende branches: Nucleair, Defensie, Maakindustrie, High Tech, Public Services, Medische- en Financiële dienstverlening. Wij ontwerpen en implementeren oplossingen voor de transformatie en optimalisatie van de cyber weerbaarheid en informatiebeveiliging van onze klanten. 

Geïnteresseerd in ons bedrijf? Bekijk je carrière mogelijkheden of neem contact met ons op. 

BUILING YOUR

CYBER RESILIENCE TOGETHER

INFORMATIEBEVEILIGING

Heeft u inzicht in de kwetsbaarheid van uw organisatie? Weet u precies wat de belangrijkste bedrijfskritische middelen van uw organisatie zijn en of deze in overeenstemming met het belang van het bedrijf worden beschermd? Of dat uw informatie niet al gelekt is en dat uw concurrent met een klik op de knop bij uw R&D informatie kan? Hoe effectief u kunt reageren op aanvallen?

Informatie is uw belangrijkste bezit, maar ook het meest kwetsbare bezit. Uw organisatie heeft de zekerheid nodig dat kritische bedrijfsprocessen, systemen en infrastructuur: 

 • Bewezen veilig zijn.
 • Betrouwbare service leveren.
 • Veerkrachtig en robuust zijn.
 • Beschermd zijn tegen cyberaanvallen.
 • De openbaarmaking van gevoelig informatie voorkomen.
 • Snel, effectief reageren op beveiligingsincidenten.
 • Tijdige, nauwkeurige en betrouwbare data leveren.
 • Voldoen aan wet- en regelgeving en nalevingseisen.

 

Ons team van gekwalificeerde en ervaren Lead Auditors en Adviseurs geeft u graag antwoord op de eerder gestelde vragen. Wij zijn in staat om organisaties te ondersteunen met het inzichtelijk maken van de bedrijfskritische middelen, de huidige informatie beveiliging en de key risico’s die een onderneming loopt. Om op basis hiervan een pragmatisch en beheersmatig Information Security Management System op te zetten.

DIENSTEN

INDUSTRIAL CONTROL SECURITY MANAGEMENT

Er zijn verschillende informatie- en industriële controle systemen (ICS) die industriële machines controleren en bewaken. ICS en ICS-gerelateerde informatie heeft bescherming nodig tegen ongeautoriseerde toegang, interferentie en schade, aangezien deze informatie cruciaal is voor de continuïteit van een organisatie. Vanwege de groeiende afhankelijkheid van complexe ICT-systemen en industriële controle systemen is dit een nieuw focus gebied voor cyberaanvallen.

 

HEALTHCHECK

De Healthcheck is een strategische tool waarin reeds getroffen informatiebeveiligingsmaatregelen worden beoordeeld en verbeterings- en aanvullende maatregelen geadviseerd. Dit wordt gedaan door een stapsgewijze analyse waarin diverse onderwerpen aan bod komen en bevindingen worden gedaan. Op basis van deze bevindingen worden er aanbevelingen opgesteld en in een persoonlijk gesprek teruggekoppeld. De onderwerpen van onze Healthcheck zijn:

Lees verder
 • Het indentificeren van kritische bedrijfsmiddelen en de huidige cyber weerbaarheid van de organisatie.
 • Een totaalbeeld van de effectiviteit van de huidige cyberbeveiligingsmaatregelen en eventuele tekortkomingen die kunnen leiden tot beveiligingsrisico’s/kwetsbaarheden.
 • Het ontdekken van manieren om effectief te reageren als beveiligingsincidenten zich voordoen.
 • Het optimaliseren van middelen door cyberbeveiligingsinitiatieven af te stemmen op organisatie eisen, zoals de beschikbaarheid en de risicotolerantie van de organisatie.
 • Het mogelijk maken van een betere priorisering van investeringen voor activiteiten die een grotere impact hebben op de veiligheid van informatie.
 • Het opstellen van een roadmap met aanbevelingen om de vastgestelde tekortkomingen te kunnen verbeteren.

RISK MANAGEMENT

Risk Management is een proces waarbij informatie risico’s worden geïdentificeerd, beoordeeld en beheerst zodat er een totaalbeeld wordt gecreëerd. Met het implementeren van het Risk Management proces is uw organisatie in staat weloverwogen keuzes te maken omtrent toekomstige plannen en investeringen. Wij begeleiden uw informatiebeveiligingsmedewerkers met het implementeren van het vijf-fasen proces bestaande uit:

Lees verder
 • Stap 1: Scope bepalen
 • Stap 2: Risk Assessment
  • Stap 2a: Identificeren van de risico’s
  • Stap 2b: Analyseren en evalueren van de risico’s
 • Stap 3: Business Impact Assessment
 • Stap 4: Risicobeheersing
 • Stap 5: Monitoren en controleren van de risico’s en de getroffen maatregelen

Deze aanpak is geschikt voor grote bedrijven waarbij de inbreuk op bedrijfsgevoelige informatie een grote impact heeft voor zowel de interne als de externe omgeving van het bedrijf.

CYBER RESILIENCE

Tegenwoordig is de kans dat er een cyberincident plaatsvindt zeer groot. Hierbij is het cruciaal dat de onderneming juist en tijdig reageert op een cyberaanval met behulp van een vooraf gedefinieerd en getest Cyber Respons plan. Wij kunnen uw organisatie ondersteunen met het opsporen van, en verdedigen tegen bedreigingen van aanvallers, georganiseerde misdaad en (kwaadwillende) insiders.

SUPPLY CHAIN MANAGEMENT

Hoogwaardige beveiligingsinbreuken hebben aangetoond dat het beveiligen van uw Supply Chain van essentieel belang is voor de informatiebeveiliging van uw bedrijf. Wij beoordelen de beveiliging binnen uw Supply Chain door het in kaart brengen van alle suppliers die bedrijfsgevoelige informatie bezitten, het beoordelen van de contracten en de daarin gemaakte afspraken en het beoordelen van de reeds door de organisatie getroffen maatregelen. Op basis van dit onderzoek geven wij aanbevelingen om de informatiebeveiliging binnen de Supply Chain te verbeteren.

INDEPENDENT SECURITY ADVISORY

Wilt u de informatiebeveiliging liever niet volledig uitbesteden maar wenst u een sparringpartner of tijdelijke ondersteuning op afstand of intern? Denk hierbij aan een strategische verandering, het implementeren van een nieuw process, het verhogen van het bewustzijn van informatiebeveiliging etc. Wij bieden Independent Security Advisors aan. Wij kunnen optreden als uw informatie beveiligingspartner, direct beveiligingsexpertise verlenen en specialistische vaardigheden bieden. Wij helpen u graag verder op weg in het beveiligen van uw informatie.

Wenst u meer informatie over de bovenstaande diensten of iets anders?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

NIEUWS

 • null

  PATIENTGEGEVENS LIGGEN BIJ GOOGLE

PATIENTGEGEVENS LIGGEN BIJ GOOGLE
 • null

  KUNSTMATIGE INTELLIGENTIE

KUNSTMATIGE INTELLIGENTIE
 • null

  WET- EN REGELGEVING

WET- EN REGELGEVING
 • null

  BEDRIJFSKRITISCHE SYSTEMEN

BEDRIJFSKRITISCHE SYSTEMEN

PARTNERS

KLANTEN

Waar onze klanten zich bevinden: