Het niet adequaat aanpakken van cyber risico's adequaat kan leiden tot verstoring van de bedrijfsactiviteiten, het verlies van gevoelige gegevens, financiële gevolgen en reputatieschade.

  • Is uw organisatie voldoende op de hoogte van de cyber risico’s?
  • Hoe effectief zou uw organisatie reageren bij een incident ?
  • Functioneren uw huidige beveiligingsmaatregelen zoals verwacht?

De wereld van de technologie gaat snel en de cyberdreiging zijn onderhevig aan veranderingen in de laatste jaren. Het is niet meer zo dat de grootste bedreigingen alleen kunnen komen van opportunistische aanvallers. De aanvallen op organisaties worden steeds volwassener en komen steeds gerichter op organisaties af door steeds ervaren wordende tegenstanders.

Risico management consultants en cyber security experts van Demiroz Consultancy kunnen uw organisatie van Board niveau tot het IT-team ondersteunen om de huidige security controles en procedures te beoordelen en te voorzien van een professionele respons wanneer zich een incident voordoet.

 

Kenmerken

  • Awareness training.
  • Incident management.
  • Incident Response & analyse
  • Beoordeling van uw essentiële beveiligingsmaatregelen

Demiroz Consultancy is in staat om uw organisatie te ondersteunen met het opsporen en verdedigen tegen bedreigingen van geavanceerde aanvallers, georganiseerde criminelen en kwaadwillende insiders.

 Cyber Incident Reponse


De kans dat er een cyber incident plaatsvindt is zeer groot. Of het nu om een webpagina defacement gaat, een schending of verlies van informatie, of een distributed denial of service-aanval, de kans is groot dat dit soort cyber aanvallen kunnen en zullen voorkomen. Hierbij is het cruciaal dat ondernemingen juist en tijdig reageren op een cyber aanval met behulp van een vooraf
Lees verder

 Awareness


Cyber risico is een toenemende zorg. Ons doel is om u te helpen op Cyber Security op de agenda te krijgen voordat het te laat is.
Om dit doel te bereiken biedt Demiroz Consultancy organisaties een op maat Board level presentaties, demonstraties en bewustzijn oefeningen.
Lees verder

 Cyber Security Assessment


Demiroz Consultancy maakt gebruik van een Critical Security Controls methodiek om huidige beveiligingssituatie en kwetsbaarheden in beeld te brengen , zodat organisaties een weloverwogen keuze kunnen maken met toekomstige plannen en investeringen.
Lees verder

Neem voor meer informatie contact op met Demiroz Consultancy via ons contactformulier of bel +31 (0)620 602 701