logo5

Demiroz Consultancy is een onafhankelijk adviesbureau met een focus op informatiebeveiliging, cyber resilience en privacy. Wij treden op als sparringpartner voor bijvoorbeeld directie, security officers, privacy officers of technisch managers. We adviseren en helpen bij de uitvoering van security, risico en privacy management en de bescherming van informatie en bedrijfsprocessen. Ook operationeel helpen wij om beveiligingsmaatregelen en procedures te definiëren en te realiseren, of ondersteunen bij het onderzoeken en afhandelen van beveiligingsincidenten.

 Structuur


Demiroz Consultancy is als eenmanszaak ingeschreven bij de kamer van koophandel. Echter wij bundelen onze krachten met verschillende andere organisaties, bedrijven en experts in de (internationale) markt. Door deze samenwerkingsverbanden acteert Demiroz Consultancy als onderdeel van een informele netwerkorganisatie.

 Visie


Cyberbedreigingen vormen een steeds groter risico voor bedrijven en overheden. Alleen beveiliging op papier zal veranderen naar "Toon aan dat je in controle bent". Traditionele informatiebeveiliging zal meer en meer verschuiven van preventie naar detectie en reactie. Met de diepgaande kennis en ervaring op het gebied van Security & compliancy is Demiroz Consultancy in staat om een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan haar klanten.

 Missie


Organisaties in staat stellen controle te hebben over hun bedrijfskritische assets. Zonder dat dit afbreuk doet aan de beschikbaarheid ervan. Dat is wat de specialisten van Demiroz Consultancy ten doel hebben. Op een pragmatische manier ondersteunen wij onze klanten bij het invullen van hun security- en compliancybehoeften. Wij anticiperen hierbij op trends en ontwikkelingen in de markt, die wij vertalen naar oplossingen voor onze klanten. Demiroz Consultancy streeft daarbij langdurige en betrouwbare relaties na met zowel haar klanten als haar partners.

 Strategie


Adviseren van innovatieve en efficiënte oplossingen aan klanten zodat er op een zorgvuldige manier invulling gegeven kan worden aan de security behoeften.

 

 • “I had the opportunity to work with Ozkan Demiroz during several years on a big French project on behalf of Areva. Ozkan produced really good Security risk assessments ensuring continued compliance with national regulations. Ozkan brought his support and INFOSEC advices, notably with the French authorities. Competence, pragmatic and sense of human relationship. Excellent communication skills, verbal and written English”

  Head of Security - Areva TA - France

 • “I had the opportunity of working with Ozkan for the Information Security regarding a large US nuclear green-field project where Ozkan was the subject matter expert interfacing successfully with the US regulatory agencies. I have known Ozkan for many years as a dedicated and knowledgeable expert who works with great integrity.”

  Head of Security - Nuclear Facility in New Mexico - USA

 • Ik heb met Ozkan Demiroz mogen werken in de periode dat ik verantwoordelijk was voor nucleaire beveiliging en safeguards bij de Rijksoverheid en belast was met het toezicht op het bedrijf waart hij werkzaamheden verrichte. Ozkan heeft diepgaande kennis van het IT veld en heeft uitstekende contactuele eigenschappen. Als voormalig toezichthouder heb ik altijd op hem kunnen bouwen: hij zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Ozkan Demiroz is een aanwinst voor ieder bedrijf.

  Hoofd Nucleaire Beveiliging en Safeguards - Rijksoverheid - The Netherlands

 • “Ozkan Demiroz combines deep understanding of IT security matters with a warm and charismatic personality. He maintains good oversight also in complex environments and effectively defines the areas were improvement is needed. And subsequently delivers in a reliable way.”

  Head of Security - Urenco Nederland BV