Privacy Statement

Dit privacy statement betreft de verwerking van persoonsgegevens via www.demiroz.nl

Demiroz Consultancy respecteert de privacy van alle bezoekers aan onze website. Wij verzamelen alleen persoonsgegevens die noodzakelijk zijn voor het tonen van deze website en de daarop aangeboden diensten. Daarnaast bieden wij een aantal diensten aan waarvoor het gebruik van persoonsgegevens noodzakelijk is, te weten een contactformulier, een mogelijkheid tot inschrijving voor onze nieuwsbrief en de mogelijkheid tot het downloaden van documenten.
Via deze website verzamelde persoonsgegevens worden conform de Wet bescherming persoonsgegevens verwerkt.

Welke gegevens verzamelen wij?

Demiroz Consultancy verzamelt in principe geen persoonsgegevens, tenzij u deze aan ons verstrekt via het contactformulier op deze website, wanneer u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief of wanneer u een document downloadt. In deze gevallen verzamelen wij uitsluitend de volgende persoonsgegevens:
Uw geslacht
Uw voornaam
Uw achternaam
Uw telefoonnummer (wanneer u dit verstrekt)
Uw e-mailadres

Deze website maakt daarnaast gebruik van cookies. In sommige gevallen stelt de wet cookiegebruik gelijk met de verwerking van persoonsgegevens.
Persoonsgegevens die door middel van de cookies op onze website zijn verzameld worden alleen gebruikt voor het leveren van de diensten op de website en voor analytische doeleinden. Voor meer informatie over het gebruik van cookies, zie onze cookie policy onderaan deze pagina.

Waarvoor worden de op www.demiroz.nl verzamelde persoonsgegevens gebruikt?

De persoonsgegevens die wij via www.demiroz.nl verzamelen worden alleen gebruikt voor de doelen waarvoor zij zijn verstrekt. Zo zullen wij uw persoonsgegevens alleen gebruiken voor het leveren van de nieuwsbrief wanneer u zich daarvoor heeft aangemeld. Wanneer u gebruik heeft gemaakt van ons contactformulier of een document downloadt zullen wij uw persoonsgegevens alleen gebruiken om contact met u op te nemen, vragen te beantwoorden of documenten beschikbaar te stellen.

Hoe lang worden mijn persoonsgegevens bewaard?

Wanneer u uw persoonsgegevens heeft verstrekt voor het ontvangen van de nieuwsbrief worden uw persoonsgegevens bewaard voor zolang u de nieuwsbrief wilt ontvangen. Wanneer u zich uitschrijft voor de nieuwsbrief zullen uw persoonsgegevens direct worden verwijderd uit ons systeem. Wanneer uw persoonsgegevens via het contactformulier zijn ontvangen zullen wij deze bewaren voor zolang deze nodig zijn voor de uitvoering van de dienst of voor zolang wij een dienst-relatie met u hebben. Na afloop van deze dienstrelatie worden uw persoonsgegevens maximaal één jaar in identificeerbare vorm en daaropvolgend maximaal drie jaar in geanonimiseerde vorm bewaard.

Worden mijn persoonsgegevens beveiligd?

Demiroz Consultancy hecht veel waarde aan uw privacy. Wij nemen daarom beveiligingsmaatregelen om diefstal, verlies of anderszins onrechtmatig gebruik van uw persoonsgegevens te voorkomen. Wij werken met beveiligde verbindingen en waar nodig met versleutelde communicatie. Worden mijn persoonsgegevens verstrekt aan derden? Demiroz Consultancy zal uw persoonsgegevens nooit verkopen aan derden. Demiroz Consultancy zal uw persoonsgegevens ook niet verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe wettelijk verplicht zijn, bijvoorbeeld op grond van een rechtmatige vordering van bevoegde autoriteiten.

Waar kan ik een verzoek indienen om mijn persoonsgegevens in te zien, te laten corrigeren of te laten verwijderen?

U kunt een verzoek tot inzage in de door Demiroz Consultancy over u verzamelde persoonsgegevens indienen via info @ demiroz.nl. Ter controle van uw identiteit vraagt Demiroz Consultancy u een kopie van uw identiteitsbewijs mee te sturen waarbij uw pasfoto en BSN-nummer onzichtbaar zijn gemaakt.

Naar aanleiding van dit inzageverzoek kunt u Demiroz Consultancy verzoeken uw persoonsgegevens aan te passen of te verwijderen.

Wie is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens via www.demiroz.nl?

www.demiroz.nl wordt beheerd door Demiroz Consultancy. Demiroz Consultancy is de verantwoordelijke voor de verwerking van uw persoonsgegevens in de zin van de Wbp. Onze contactgegevens zijn:
Demiroz Consultancy
Floresstraat 104
7556 TD Hengelo

Tel: 06-20 60 27 01
Mail: info @ demiroz.nl

Dit beleid is opgesteld in september 2015.Wanneer Demiroz Consultancy wijzigen doorvoert in de manier waarop met via deze website verzamelde persoonsgegevens wordt omgegaan, zal dit via een wijziging in het privacy statement bekend worden gemaakt. Bij ingrijpende wijzigingen zullen wij u op de hoogte stellen via e-mail.

Cookie beleid

De website www.demiroz.nl maakt gebruik cookies voor technische en analytische doeleinden. Daarnaast maken wij gebruik van social media cookies waarmee u content van de website kunt delen via uw social media accounts. De cookies die wij gebruiken zijn:
__unam
Deze cookies wordt gebruikt voor de ShareThis widget, waarmee content via een social media account kan worden gedeeld. Deze cookie telt het aantal keren dat er op de website is geklikt en hoe vaak de website is gedeeld.
__utma, __utmb, __utmc, __utmz
Deze cookies wordt gebruikt voor Google Analytics, waarmee wij analytische data over de website kunnen verzamelen, zoals het aantal bezoekers, de duur van een bezoek en de gemiddelde duur per pagina.
__icl__visitor_lang_js
Dit is een technische cookie die wordt gebruik voor de werking van de website.
__icl_current_language
Dit is een technische cookie die wordt gebruik voor de werking van de website.
cookie_compliance

Met deze cookie bewaren wij uw cookie-instellingen, zodat u bij een volgende bezoek niet opnieuw uw cookies hoeft in te stellen